Het is meer dan 15 jaar geleden dat wij, Loes & Krikke, startten om samen te werken met Jan Fabre en Troubleyn. Gedurende de jaren die volgden, het ene jaar meer dan het andere, kookten wij intensief voor de medewerkers en ook voor vrienden en bezoekers van Jan Fabre en Troubleyn. Wij hebben deze jaren ervaren als zeer warm, open, creatief uitdagend, hard werken, menselijk, respectvol en écht.

De sfeer die er heerste wanneer wij in huis kookten was overall een sfeer van concentratie, hard werken, veel warmte en blijheid. Wij voelden ons elke dag opnieuw heel welkom en part of the family. Want zo voelt werken bij Troubleyn, iedereen doet dit samen. Ook wij als koks waren een belangrijk element om eten te bereiden naar de wensen en een bepaald diet van mensen die fysiek en mentaal hun grenzen verleggen. Ook voor ons was en is dit een uitdaging wat wij alleen maar kunnen toejuichen. Het moment wanneer wij het eten serveerden tijdens de weken durende repetities voor een nieuwe performance, was een moment van dankbaarheid en rust.

Wij steunen het ganse team van Troubleyn en ook Jan zelf en hebben alleen maar positieve ervaringen gehad sinds het begin van onze samenwerking.

Ik, Loes Rombouts, teken het Statement. Ik, Krikke Festiens teken het Statement. Onze getuigenis mag gepubliceerd worden.

Wij hopen dat Jan Fabre en Troubleyn verder schoonheid kunnen creëren, wat ze al zovele jaren doen en wij,Loes & Krikke, blijven graag met hen samenwerken.